Kamers

Brussel, hoofdstad van België, zit vol met intriges, geheimen en ongewone plekken …
Zodra je de deur van Tantra-Temptations opent, verlaat je de echte wereld om het universum van het tantrisme te ontdekken.

Elk van onze themakamers is ontworpen om u een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Hieronder vindt u enkele van onze kamers ….

Red Moonlight

Laat je onderdompelen in een artistieke oase van glamour!

Geïnspireerd door het ontwerp van een yurt in Oosterse stijl, is de koepel van onze glamoureuze tent diep rood vervilt met romantische sfeerverlichting. Het plafond is afgesloten met een spiegel waarin je tijdens de massage de sensuele bewegingen van jouw mooie verleidster kunt bewonderen …

Onze “Red Moonlight” kamer is een gezellige en intieme plek waar u de meest erotische Red Tantra massages ter wereld kan ervaren.

Shadow of passion

Welkom in het toevluchtsoord van verboden fantasieën!

Ontworpen door één van de meest toonaangevende BDSM-consultants in België, beschikt onze Dungeon-ruimte over een afsluitbare kooi, een stoel in fetisjstijl met beenbeugels, een Sint-Andreaskruis en nog veel meer …

In onze kerker “Shadow of Passion” is de afrodiserende sfeer perfect om Dark Tantra ervaringen extreem erotisch te beleven.

Tantra-Temptations houdt zich strikt aan alle COVID veiligheidsvereisten. Wij verschonen alle linnengoed en desinfecteren alle kamers na elke massage. Tantra-Temptations biedt ook handdesinfecterende middelen en producten voor persoonlijke hygiëne aan.

Call +32 493 91 82 59