Namaste!

Tantra-Temptations, geboren uit een passie voor massage, is een wellness centrum in Brussel, een grensverleggende trend, die je wegneemt van de stress en drukte van de hoofdstad.

Ontdek Tantra

Oorspronkelijk is het tantrisme een verzameling teksten, doctrines en rituelen, samengesteld uit regels en gebaseerd op het gebruik van alle positieve energieën die de mens bezielen. Het is dus een kwestie van rigoureuze discipline, van aan jezelf werken. Etymologisch gezien is het de combinatie van twee woorden: tanoti wat expansie betekent en trayati, bevrijding, wat het woord tantra geeft, “expansie-bevrijding”.

Tegenwoordig zou dit zich kunnen vertalen in een reeks regels die bedoeld zijn om het vrijgeven van seksuele energieën te bevorderen, maar ook om het bewustzijn aan te scherpen en te verdiepen met behulp van praktische technieken. Het verbindt opnieuw het lichaam met de geest of, beter gezegd, de geest met het lichaam.

Bij Tantra-temptations zetten de verleidelijke masseuses zich volledig in om je verder te brengen op het koninklijke pad van tantra en vervulling door middel van Red Tantra en Dark Tantra.

Red Tantra

Het Rode Tantrisme fascineert de hedendaagse mens omdat het gaat om het stimuleren en laten ontwaken van het seksuele potentieel om onszelf te bevrijden van lijden en onwetendheid.

Helaas blijft seksualiteit voor veel mensen een zeer mysterieus terrein en is het gemakkelijk verdwalen tussen fantasieën en onderdrukking.

Rode Tantra overstijgt seksualiteit en brengt je veel verder dan het simpele orgastische genot. Dit is geen vrijspraak. Het is eerder een daad van toewijding waarin we niet vrijen, we zijn liefde …

Rode tantra combineert therapeutische en sensuele massagetechnieken om je gevoeligheid te verhogen en je erotische energie op te wekken …

Dark Tantra

Dark Tantra kan worden gezien als een “gespecialiseerde” vorm van rode tantra die plaatsvindt in een heilige ruimte.

Donkere tantra is een praktijk die beweegt op het gebied van BDSM (bondage en discipline, dominantie en onderwerping, sadisme en masochisme) zoals erotische of verbale vernedering, fetisjistische onderwerping (voeten, schoenen, laarzen, latex, uniform …), cross-dressing …

Dark Tantra is een ervaring die je helpt een ander aspect van je persoonlijkheid te ontdekken. Het is een manier om jezelf over te geven aan geheime fantasieën of om frustraties uit het dagelijks leven los te laten.
Met Dark Tantra is het de bedoeling om onze verlangens te overwinnen, onze duistere kant te accepteren, de tantrische vitale energie te ontsluiten en door het lichaam te laten bewegen.

Op praktisch niveau is Dark Tantra een mix van BDSM en Tantrische massage, waardoor een combinatie ontstaat van wat verboden is en wat we willen, Wat tot enorm genot kan leiden.

Red Tantra? Dark Tantra? Er zijn veel geneugten die het proberen waard zijn ...

Laat je verleiden!

Call +32 493 91 82 59