Massages

Onze masseuses zijn hoog opgeleid en ervaren om de oosterse filosofie perfect te combineren met westerse praktijken. Ze zorgen voor een sensuele massage op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren.

Red tantra massages

Touch of Tantra Lingam (voor hem)

Touch of Tantra is een erotische, sensuele massage die zowel emotioneel als energetisch opwindend is.

Door middel van een unieke combinatie van massagetechnieken (Californisch, Thais en Tantrisch) wordt uw hele lichaam sensueel gestreeld. De zachte handen van uw verleidelijke masseuse blijven tijdens de massage in contact met uw huid en verbreken nooit de verbinding tussen u beiden om uw lichaam de ontspanning en het plezier te geven dat het verdient.

Touch of Tantra is een massage die wordt uitgevoerd op een comfortabele massagetafel. Tijdens je massage voel je hoge erotische pieken en een onvoorstelbaar sensueel genot.

Onze Touch of Tantra massage is een uitstekende eerste keuze om de wereld van tantrische massage te ontdekken!

Relaxation 85%
Sensuality 78%
Erotic 100%
playfulness 73%

Touch of Tantra Yoni (voor haar)

Dames, sluit je ogen en betreed een nieuwe wereld van spiritueel en sensueel welzijn.

Touch of Tantra Yoni is een ultrasensorische massage die je meeneemt om je sensualiteit te ontdekken op een manier die je nog nooit eerder hebt gevoeld!

De Touch of Tantra Yoni-massage is gebaseerd op de harmonie van therapeutische massagetechnieken (Ayurvedisch, Shiatsu en Tantrisch) gecombineerd met de zachtheid van de vrouwelijke aanraking die je vrouwelijke energieën vrijgeeft om ze vrij te laten circuleren en je te begeleiden op het pad naar goddelijke vervulling .

Tijdens de massage wordt u gevraagd uw ademhaling te synchroniseren met uw Masseuse. Onze Touch of Tantra Yoni is meer dan een massage. Het is een fysieke en spirituele ervaring met een van onze erotische verleidsters.

Touch of Tantra Yoni is een ritueel van vrouwelijke connectie tussen twee vrouwen waarbij genot en verlangen jouw stoutste fantasieën overstijgt.

Relaxation 100%
Sensuality 98%
Erotic 87%
femininity 100%

Tantra temptation

De ervaring die je gaat hebben met de erotische massage van Tantra Temptation zal anders zijn dan alle andere die je eerder hebt gehad en je zult het keer op keer willen herbeleven …

Tantra Temptations is een body-to-body massage waarbij de verleidelijke masseuse van jouw keuze de sensuele rondingen van haar naakte lichaam zal gebruiken om jou te masseren!

Body-to-body massage heeft zijn wortels in het oude Japan. Het bestaat uit glijdende bewegingen van het lichaam. Het is een praktijk die voortkomt uit oude tantrische principes die de fysieke en psychologische gezondheid bevorderen.

Deze unieke massage helpt je om je zintuigen te prikkelen, stress te verlichten, spierspanning te verminderen en de bloedcirculatie op een zo aangenaam mogelijke manier te verbeteren.

De massage van Tantra Temptation is een van de meest erotische ervaringen die je je kunt voorstellen!

Relaxation 92%
Sensuality 98%
Erotic 100%
playfulness 88%

Shiva Temptation

Dit is een hoogwaardige massage gericht op veeleisende mannen en vrouwen die op zoek zijn naar de geneugten van het leven…

Shiva Temptation is een adembenemende erotische massage-ervaring die geest, lichaam en ziel stimuleert.

Voel tijdens deze massage de stimulerende tantrische energie van twee verleidelijke Masseuses. Laat elk deel van je lichaam strelen met twee paar fijne handen.

Hun vloeiende en gesynchroniseerde bewegingen laten alle spanningen in je lichaam los, waardoor je jouw geest kunt laten zweven in oneindig genot.

Beleef een onvergetelijke erotische ervaring met de Shiva Temptation massage!

Relaxation 94%
Sensuality 98%
Erotic 100%
playfulness 78%

Dark tantra massages

Tie & tease

Dames en heren, durft u de erotische kracht van vastgebonden worden te proeven?

Tie & Tease massage is de unieke combinatie van een vleugje tantra met een vleugje lichte discipline …

Tie & Tease massage is een erotische, heerlijke en zeer sensuele dominante massage.

Tijdens de Tie & Tease massage word je geblinddoekt, vastgebonden en gekneveld in een plezierige onderwerping zolang je doet wat je wordt opgedragen!

Jouw tantrische masseuse neemt jou onder haar controle, controleert en verlengt je genot door elk deel van je lichaam te plagen …

Met de erotische Tie & Tease massage is erotische sensatie gegarandeerd !!

Relaxation 80%
Sensuality 96%
Erotic 100%
playfulness 83%

50 shades of Tantra

Kietelen? prikken? Martelingen?
Ervaar een nieuw soort massage waardoor u zich kunt overgeven aan genot als nooit tevoren!

Onze 50 tinten Tantra-massage is een sensueel perverse massage die een levendige ervaring biedt voor iedereen die de sensatie van het BDSM-spel wil ervaren.

De massage gebeurt in onze Kerker “Shadow Of Passion”. Tijdens de massage kun je de geneugten van sensorische instrumenten proeven, en de fantasieën en fetisjen verkennen van het rollenspel waar je van gedroomd hebt met je verleidelijke Meesteres….

Elke 50 tinten Tantra-massage wordt op maat gemaakt volgens uw wensen.

50 tinten tantra is een opwindende ervaring voor de zintuigen die je naar plaatsen brengt die jouw stoutste fantasie overstijgen

Relaxation 72%
Sensuality 93%
Erotic 100%
playfulness 89%

Supreme Temptation

Ben je klaar om je lichaam niet door 1 maar door 2 goddelijke verleidsters te onderwerpen?

Met de massage van Supreme Temptation, geef je jouw onderwerping een boost en geef je jezelf over aan de natuurlijke autoriteit van 2 Hedonistische Temptation Masseuses.

Tijdens de massage van Supreme Temptation moet je gehoorzamen of de gevolgen ondergaan!
Op het programma: totale onderwerping, bondage, sensorische spelletjes …

De massage van Supreme Temptation laat je op een uitzonderlijke manier gevoelens van loslaten ontdekken door jou “de ervaring van de ultieme sensatie” te bieden: zintuiglijke deprivatie en zintuiglijke overbelasting tegelijk !!

Met de massage van Supreme Temptation verleg je je grenzen en laat je jezelf meeslepen in de wereld van ultiem genot!

Relaxation 69%
Sensuality 98%
Erotic 100%
playfulness 91%

Red Temptations? Dark Temptations? Er zijn veel geneugten die het proberen waard zijn ...

Laat je Verleiden...

Onze massages zijn geen medische massages, noch fysiotherapie, noch seksuele handelingen. Dit zijn wellness-massagetechnieken door middel van fysieke ontspanning en stressverlichtende.

Call +32 493 91 82 59